Vinograd v Provansi

Vinograd v Provansi - Ruth Kelly | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ruth Kelly
DIMENZIJA
12,12 MB
IME DATOTEKE
Vinograd v Provansi.pdf
ISBN
7197125094859

OPIS

Ava mora pobegniti. Tiči v dolgočasni službi, mož Mark pa jima je nakopal goro dolgov in jo zapustil. Potem Ava izve, da ji je umrl dedek in ji zapustil posestvo z vinogradom Château Saint-Clair. Sveži rogljički in kava za zajtrk, kozarec rdečega vina s čednim natakarjem Jacquesom ... Ava se v Franciji kmalu počuti kot doma. Vendar bi bilo noro, če bi kar obupala nad zakonom in si naprtila vinograd, čeprav ga je kot otrok tako ljubila – kajne?

Tudi danes si prizadevamo uresničevati cilje, ki so bili zastavljeni pred desetletji: obveščanje članov, strokovno izobraževanje, dvig kakovosti in predstavitev naših vin, promocija naših vinorodnih krajev ... Zemljopisni položaj. Vinogradci se nalazi na 92 metara nadmorske visine u nizini istočnohrvatske ravnice.

12,90 ... Nekega dne odkrije, da je Mark spravil njuno družino v resne težave, in tu se Avino življenjsko ... Domov > Romani > Ženski romani > VINOGRAD V PROVANSI (Trda vezava) Ruth Kelly. VINOGRAD V PROVANSI (Trda vezava) ...

POVEZANE KNJIGE