Trajna evidenca

Trajna evidenca - Edward Snowden | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edward Snowden
DIMENZIJA
7,80 MB
IME DATOTEKE
Trajna evidenca.pdf
ISBN
5262486040123

OPIS

Edward Snowden, eden najslavnejših ameriških žvižgačev, ki je tvegal vse, da bi razkrinkal sistem ameriških oblasti za množično nadzorovanje, prvič razkrije zgodbo o svojem življenju vključno s tem, kako je pomagal vzpostaviti ta sistem in kaj ga je spodbudilo, da ga je skušal onemogočiti.Leta 2013 je devetindvajsetletni Edward Snowden šokiral svet, ko se je razšel z ameriško obveščevalno skupnostjo in razodel, da oblasti v Združenih državah na skrivaj skušajo zbirati prav vsak telefonski klic, esemes in elektronsko sporočilo. Rezultat bi bil sistem množičnega nadzora brez primere, s katerim bi bilo mogoče vohljati za zasebnim življenjem prav vseh ljudi na svetu. Šest let pozneje Snowden prvič razodene, kako je pomagal zgraditi ta sistem in kaj ga je prignalo do tega, da ga je razkrinkal.V Trajni evidenci so zaobjeta idilična predmestja washingtonskega območja iz njegovega otroštva, skrivna delovna mesta v Cii in NSA iz njegove odrasle dobe in izjemno pričevanje bistrega mladeniča, ki je odraščal na spletu – moškega, ki je postal vohun, žvižgač in v izgnanstvu vest interneta.Knjiga, ki je prežeta z duhovitostjo, prikupnostjo, strastjo in neomajno iskrenostjo, je ključno poročilo o naši digitalni dobi in usojeno ji je, da postane klasika.

maj 2020 12.49 Vroče ta teden. Panika med ljudmi, poslovite se od najdražjih, v ponedeljek bo konec sveta.

Dostopajte do tega plačljivega dokumenta brezplačno. Preberite spodnji tekst za več informacij. Vodi se evidenca opravljenih storitev v skupnosti, s spremljanjem oddaljenosti uporabnika katerih bivališče je od centralizirane priprave zdravil oddaljeno do 5 km, 5 do 15 km in več kot 15 km.

POVEZANE KNJIGE