Sprehod

Sprehod - Kristina Kočan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristina Kočan
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Sprehod.pdf
ISBN
5400553493787

OPIS

Večmedijska knjiga Sprehod, ki poleg Kristinine poezije vključuje fotografije Maribora, ki jih je posnel fotograf Bojan Atanaskovič, ter zvočne posnetke, ki so jih poleg pesnice uglasbili Denis Jančič, Samo Šalamon in Vasko Atanasovski, oblikoval pa jo je Kristijan Robič. 

Zmanjšuje negativnost - če želimo na svet gledati bolj pozitivno, je najlažji način, da to dosežemo, prav sprehod v zelenem okolju. Virtualni sprehod po Pohorju vas mimo slapa Šumika pripelje do slikovitih Lovrenških jezer, ki kakor modra očesa zrejo iz zelenega rušja. Več .

Pa da res ne bo nesporazuma: kdor zakoraka globoko v gozd in zapre oči, posluša šelestenje v krošnjah in ptičje petje, ne izgubi stika s svetom. Nasprotno, uzre ga jasneje kakor na zaslonu. Kam na sprehod ali rekreacijsko hojo v Ljubljani.

POVEZANE KNJIGE