Pasja obljuba

Pasja obljuba - W. Bruce Cameron | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
W. Bruce Cameron
DIMENZIJA
11,89 MB
IME DATOTEKE
Pasja obljuba.pdf
ISBN
1456166189338

OPIS

Nadaljevanje zgodbe pridnega psa Baileyja, ki je svojo pot začel v Pasjem smislu življenja in nadaljeval v Pasjem potovanju, dveh priljubljenih knjižnih uspešnicah, po katerih so posneli film. V tokratni reinkarnaciji se pridnemu psu Baileyju pridruži Lacey, še ena posebna psička, ki mu skozi več življenj pomaga izpolniti obljubo. Očarljiva, modra pasja duša vzbuja veselje, smeh in tolažbo ter združuje in končno združi družino, ki so jo razbile ovire, ki se jim v življenju ne da izogniti. Ljubezen in zvestoba nepozabnih psov, teh najboljših človekovih prijateljev, se v ganljivem romanu priljubljenega pisatelja W. Brucea Camerona izraža kot neverjeten spoj topline, radosti in neskončne predanosti. Oboževalci Cameronovih prejšnjih pasjih zgodb bodo uživali v novih dogodivščinah čudovitih živali in njihovih lastnikov. Novince pa bo očarala pripoved o kmečki družini skozi pasjo perspektivo. (Library Journal) Preberite tudi prvo knjigo Pasji smisel življenja in nadaljevanje Pasje potovanje.

Brucea Camerona izraža kot neverjeten spoj ... Očarljiva, modra pasja duša vzbuja veselje, smeh in tolažbo ter združuje in končno združi družino, ki so jo razbile ovire, ki se jim v življenju ne da izogniti. Ljubezen in zvestoba nepozabnih psov, teh najboljših človekovih prijateljev, se v ganljivem romanu priljubljenega pisatelja W.

Beremo domače avtorje. AudiBook Tečaje v Pasjem centru vodi inštruktorica Saša Mulej z več kot 15-letnimi izkušnjami z vodenjem tečajev vzgoje in šolanja psov. Knjiga je nadaljevanje uspešnic Pasji smisel življenja, Pasje potovanje in Pasja obljuba.

POVEZANE KNJIGE