Naj zraste spet

Naj zraste spet - Katie Elzer - Peters | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katie Elzer - Peters
DIMENZIJA
12,28 MB
IME DATOTEKE
Naj zraste spet.pdf
ISBN
3666005157631

OPIS

Pri pripravi hrane navadno zavržemo rastlinske dele, ki bi jih pravzaprav še lahko uporabili. Ostanke od priprave juhe ali solate lahko vržemo na kompost, lahko pa jih posadimo in iz njih naredimo cel zelenjavni vrt. S pomočjo knjige Naj zraste spet vam bo zagotovo uspelo! Skrajni čas je, da korenčkove vršičke, koriandrova stebla z listi, kocene solate ali zelja in avokadove koščice nehate metati v smeti. S pomočjo tega priročnika bodo rastlinski ostanki zaživeli novo življenje, se razraščali in razmnoževali. • Sveža zelenjava in zelišča bodo vedno pri roki.• Količina bioloških odpadkov iz kuhinje se bo zmanjšala.• Prihranili boste čas in denar.• Pridobili boste nove vrtnarske spretnosti.• Z otroki boste delali naravoslovne poskuse. Ni vam treba drugega, kot da sledite nazornim fotografijam in jasnim navodilom. Pred vašimi očmi bodo ostanki rastlin, ki so navadno končali v smeteh, na kuhinjskem pultu še enkrat zrasli v okusne, nove rastline.

Ostanke od priprave juhe ali solate lahko vržemo na kompost, lahko pa jih posadimo in iz njih naredimo cel zelenjavni vrt. Monstera je rastlina, ki velja za eno najbolj popularnih sobnih rastlin na svetu in bo s svojo veličastnostjo poskrbela, da bo tudi vaš dom deležen bujnega zelenega kotička. 💚 V tem članku vam predstavljamo različne vrste monstere, navodila za nego in nasvete za razmnoževanje.

Taka sorta je tudi 'Ambrosija', ki pa zraste le 70 cm visoko. Čas setve graha.

POVEZANE KNJIGE