Moje sonce

Moje sonce - Ana Pavlek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Pavlek
DIMENZIJA
9,71 MB
IME DATOTEKE
Moje sonce.pdf
ISBN
6922211711169

OPIS

Ko je bila Zarja še majhna punčka, je mamica zjutraj pogosto pristopila k njeni postelji, tiho sedla na rob in ji na čelu naredila križek, jo poljubila in ji nežno zašepetala: »Dobro jutro, Zarja, prinašam ti nekoga dragocenega. Bila sem pri maši in prejela Jezusa v srce. Zdaj ga dajem tebi, da te bo varoval in vodil, punčka moja.« Ko je to slišala, je mala Zarjica laže zlezla iz tople postelje. Takrat se o tem ni nič spraševala, tako preprosto in lepo je bilo. Ves svet je bil v nežnem maminem poljubu topel in mehak. Zgodba pripoveduje o deklici Zarji, ki bo letos prvoobhajanka. Pri verouku so se veliko pogovarjali o Jezusu v evharistiji. To je bila zelo učena nova beseda in okoli nje se je v njeni glavi kar naenkrat pojavilo toliko vprašanj. V zgodbi se skupaj z deklico Zarjo potopimo v eno največjih krščanskih skrivnosti – evharistijo.

Ko nasmeh drug nasmeh nariše, ko se sreča pod večer podpiše. Topel val nas vse zajame ... Moje sonce.

Končno ponudbo s pogoji financiranja, prilagojeno prav vašim potrebam in vrsti strehe, vam bomo pripravili po strokovnem ogledu objekta, na katerem bo mikro sončna elektrarna nameščena. Moje sonce si ti tiha sreča in sanje za vse lepe dni. Moje sonce si ti svetla zarja noči te vedno bom ljubil in rekel ti.

POVEZANE KNJIGE