Moje sonce

Moje sonce - Ana Pavlek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Pavlek
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Moje sonce.pdf
ISBN
6416174978071

OPIS

Ko je bila Zarja še majhna punčka, je mamica zjutraj pogosto pristopila k njeni postelji, tiho sedla na rob in ji na čelu naredila križek, jo poljubila in ji nežno zašepetala: »Dobro jutro, Zarja, prinašam ti nekoga dragocenega. Bila sem pri maši in prejela Jezusa v srce. Zdaj ga dajem tebi, da te bo varoval in vodil, punčka moja.« Ko je to slišala, je mala Zarjica laže zlezla iz tople postelje. Takrat se o tem ni nič spraševala, tako preprosto in lepo je bilo. Ves svet je bil v nežnem maminem poljubu topel in mehak. Zgodba pripoveduje o deklici Zarji, ki bo letos prvoobhajanka. Pri verouku so se veliko pogovarjali o Jezusu v evharistiji. To je bila zelo učena nova beseda in okoli nje se je v njeni glavi kar naenkrat pojavilo toliko vprašanj. V zgodbi se skupaj z deklico Zarjo potopimo v eno največjih krščanskih skrivnosti – evharistijo.

Zame ni noči in ne ... V MENI JE SONCE. Moje srce je polno želja, tisoč reči si želim.

613 Avenue create -Challenge #2 - February 2021 - Anything Goes w/ Optional Twist: "Heart and Soles" Moje sonce Izvajalec: Bepop Avtor besedila: Primož Pogelšek Avtor glasbe: Zvonimir Tomac Ti si moje sonce, ti si moje sonce. Spomni se na sončen dan, ko skrbi odnese stran, spomni se takrat midva, skupaj eno sva.

POVEZANE KNJIGE