Med ribami!

Med ribami! - Nina Hundertschnee | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Hundertschnee
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Med ribami!.pdf
ISBN
4190693139665

OPIS

Hana in Henri se naenkrat znajdeta globoko pod vodo med ribami. Na vsem lepem znata plavati kakor ribe in kar je še bolj nenavadno, razumeta tudi njihovo govorico. Tako slišita, da sta policista morska psa v mrežo ujela debelo kosmato ribo! To mora biti maček Karuso! A kako ga bosta rešila?

Prvi sliki prikazujeta razliko med morskim in sladkovodnim akavrijem, drugi sliki razliko med koralami in sladkovodnimi rastlinami in tretja slika razliko ... Med Škorpijoni in Ribami se splete neverjetna povezava. Brez besed in vprašanj zaznajo čustva in razpoloženja.

Tudi suho sadje, kot so fige, suhe slive in rozine vsebujejo veliko magnezija, vendar za voljo njega ne ... Med njimi je najti polenovko, Cyprinodon diabolis, koelakante, in velikega belega morskega psa. Ker ribe živijo pod vodo, jih je teže raziskovati kot pa kopenske živali in rastline, tako da so podatki o ribjih populacijah pogosto pomanjkljivi.

POVEZANE KNJIGE