Mavrična ribica se uči izgubljati

Mavrična ribica se uči izgubljati - Marcus Pfister | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcus Pfister
DIMENZIJA
5,54 MB
IME DATOTEKE
Mavrična ribica se uči izgubljati.pdf
ISBN
1257898541782

OPIS

Vsakdo kdaj izgubi. Izgubljati pa ni enostavno. Tudi Mavrična ribica se je morala tega šele naučiti. Uživajte ob najnovejši dogodivščini Lesketave jate. Slikanica Marcusa Pfisterja Mavricna ribica je izšla leta 1992. Kmalu je postala svetovna uspešnica; prevedena je v več kot šestdeset jezikov, natisnjenih je več kot 30 milijonov izvodov. V imenitnem prevodu Polonce Kovač je v Sloveniji zaživela že leta 1993. Tudi nova slikanica Mavrična ribica se uči izgubljati vabi otroke na poučno potovanje med morska bitja.

Otroci najprej krožnik prekrijejo z modro barvo (tempero ali vodeno), ko se posuši pa so odtisnili narezan kartonasti tulec, ki je dal obliko luske. Skupaj preberita knjigo o mavrični ribici, ki se uči izgubljati. O izgubljanju in zmagovanju pa se lahko z otrokom tudi pogovarjata.

1. 2021 Skrivnost hiše Pajkovski: Kamen Vsevid. PFISTER Mavrična ribica se uči izgubljati MILČINSKI: Zgodba o zamorčku Bambuleju in vrtoglavi žirafi FOLGUEIR: Kuža Bobi HANUŠ: Mici; Novoletna smrečicaO Jakobu in muci MCBARTNEY: A veš, koliko te imam rad vse leto: štirje letni časi ORTELLI: Dan za medveda GODEC SCHMIDT: Vrtec Pri veseli kravi HOFMEYR: Ime čarobnega drevesa SCHUBERT: Gusar Berto mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati mavriČna ribica se uČi izgubljati Najbolj brano gradivo - najpogosteje izposojeno gradivo v knjižnicah. Mavrična ribica se uči izgubljati Mladinska knjiga, 2020.

POVEZANE KNJIGE