Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku

Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku - Tanja Badalič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Badalič
DIMENZIJA
4,91 MB
IME DATOTEKE
Lisjaček Pituralko v rajskem sadovnjaku.pdf
ISBN
1365046826772

OPIS

Lisjačkov ostareli in pomlajeni sadovnjak na meji je zgolj prispodoba prostora in sveta, v katerem ne rastejo zgolj sočni, slastni, sladki sadeži, pač pa sveta, v katerem se iz roda v rod prenašajo vrednote. Delavnost, ki osmišlja, medsebojna pomoč, ki opogumlja, prenašanje znanja, ki vzbuja upanje. Prispodoba sveta, v katerem človek čuti spoštovanje do narave, jo brani in s hvaležnostjo sprejema njene darove …

Tuesday, December 3, 2019 at 5:00 PM - 6:30 PM UTC+01. about 7 months ago.

Manjši sadovnjak z nekaj deset drevesi lahko napravimo na domačem vrtu, kjer v delu vrta posadimo sadna drevesa v ravnih vrstah. Ker ima v vrtu velik pomen estetski videz vrta, se običajno ne odločamo za sadovnjak, temveč napravimo sadni vrt, kjer so drevesa posajena ... Lansko leto razen kutin v sadovnjaku zaradi pozebe ni bilo nobenega pridelka.

POVEZANE KNJIGE