Izgubljene Parižanke

Izgubljene Parižanke - Pam Jenoff | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pam Jenoff
DIMENZIJA
3,67 MB
IME DATOTEKE
Izgubljene Parižanke.pdf
ISBN
4242035846355

OPIS

Manhattan, 1946 Grace Healey gre nekega jutra v službo skozi Centralno postajo in naleti na zapuščen kovček, potisnjen pod klop. Ne more se upreti radovednosti in kovček odpre, v njem pa najde kupček fotografij – na vsaki je druga ženska. Brez razmišljanja vzame fotografije in hitro odide s postaje. Kmalu izve, da je kovček last ženske po imenu Eleanor Trigg, vodje mreže tajnih agentk, ki so jih med vojno iz Londona poslali na teren. Dvanajst deklet je odšlo v okupirano Evropo, kjer so delovale kot kurirke in radiotelegrafistke ter pomagale odporniškemu gibanju. Vendar se niso nikoli vrnile domov in njihova usoda je ostala zavita v skrivnost. Grace skuša ugotoviti, kaj se je tem ženskam zgodilo, posebej pa jo pritegne mlada mati Marie, katere drzna misija v Franciji razkrije izjemno zgodbo o tovarištvu, junaštvu in izdajstvu. Pam Jenoff, avtorica uspešnic s seznama časopisa New York Times, je napisala roman, ki so ga navdihnili resnični dogodki med drugo svetovno vojno. Izgubljene Parižanke osvetlijo neverjetna junaštva resnično pogumnih žensk ter spletejo očarljivo pripoved o hrabrosti, sestrstvu in silni moči žensk, da preživijo tudi v najhujših razmerah.

Če se želite tudi vi obleči kakor Parižanka, smo za vas izbrali 9 kosov iz našega MAX&Co., s katerimi boste lahko enostavno ustvarjale stil v pariškem modnem duhu. Bordo rdeč plašček iz moh Spoštovani bralci! Vabimo vas, da se nam pridružite v akciji promocije branja - Bralna značka za odrasle 2020.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Operated by tiPRO 2011-.All logos and trademarks are property of their respective owners. Danes se je zaključil še zadnji teden mode, ki se je odvijal od 30.

POVEZANE KNJIGE