Drobtinice veselja

Drobtinice veselja - Maurizio Mirilli | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maurizio Mirilli
DIMENZIJA
12,41 MB
IME DATOTEKE
Drobtinice veselja.pdf
ISBN
2148283674407

OPIS

Knjižica s predgovorom papeža Frančiška pripoveduje o pravem, resničnem veselju, ki nas celo v najtežjih trenut­kih dviga in nas vzpodbuja, da živimo pristno in izpolnjeno življenje v skladu s Kristusovim naukom. Duhovnik Maurizio Mirilli v knjigi govori o nečem, kar iščemo vsi: o pravem veselju. Pri tem opozori na pravi izvor veselja, to je Božje usmiljenje, ki nas napolnjuje, ko se osvobodimo svojih grehov in se vrnemo h Gospodu ter se ponovno združimo z Njim. Govori o polnosti veselja, ki pripada vsakomur, tudi tistim, ki so običajno odrinjeni iz družbe. Pripoveduje nam tudi o veselju, ko se pustimo presenetiti tej osvobajajoči moči Božjega odpuščanja, ki nam je vedno podarjeno v najtežjih trenutkih, ko se nam zdi, da smo izgubili pravo pot. S to knjigo, polno prave sreče in upanja, duhovnik Maurizio Mirilli bralca vzpodbuja, da bi živel izpolnjeno in pristno življenje, po drugi strani pa opustil lažne zadovoljitve, značilne za ta naš svet, ki nas sili k takojšnjim, kratkotrajnim potešitvam lastnih potreb. o avtorju Maurizio Mirilli se je rodil leta 1970 v italijanskem mestecu Mesagne blizu Brescie. Leta 1994 je zaključil študij statističnih in matematičnih ved na univerzi La Sapienza v Rimu. Po zaključenem študiju filozofije in teologije na Papeški lateranski univerzi je opravil specializacijo iz moralne teologije na Papeški akademiji Alfonsiana. 2. maja 2004 je bil imenovan za župnika v rimski škofiji ter se posvetil pastorali mladih. Od leta 2009 je vodja ustanove za mladinsko pastoralo v rimski škofiji. Pri založbi Edizioni San Paolo je izdal številne publikacije. Ena od njih je tudi ta knjiga.

Ko sem pred davnimi leti za roman Drobtinice dobil nagrado za roman leta, so naslednji dan divje zvonili telefoni - vsak, ki mi je ... Če bi se tudi tu ravnal po načelu, ki ga je zavzel pri pesmih "Večernica" in "Veselja dom", ki sicer nista njegovi, bi tudi pod "hribčkom", če bi bil seveda njegov - brali podpis - Slomšek. Ker pa tega ni bilo, je njegovo avtorstvo v tem primeru močno negotovo. Prijava na e-novice.

Tvoje roke,… Trgovina Iskreni ponuja raznovrstne kakovostne izdelke za vso družino. Z nakupom v trgovini Iskreni podpirate naša prizadevanja za družino! maurIzIo mIrIllI: droBtINIce veSelja Kontakt Uredništvo t 01 244 36 70 [email protected] Polnost veselja, ki pripada vsakomur Knjižica s predgovorom papeža Frančiška pripoveduje o pravem, resničnem veselju, ki nas celo v najtežjih trenut-kih dviga in nas vzpodbuja, da živimo pristno in izpolnjeno Drobtinice izpod plašča sv.

POVEZANE KNJIGE