Domišljava baraba

Domišljava baraba - Vi Keeland, Penelope Ward | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vi Keeland, Penelope Ward
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Domišljava baraba.pdf
ISBN
4652605707501

OPIS

Novo življenje in nova služba – to je bil moj načrt. Na potovanju na drugo stran države res nisem pričakovala, da bom naletala na seksi Avstralca, ki se mu je pokvaril motor. Sklenila sva dogovor in se odločila skupaj nadaljevati pot. To so bili najsrečnejši dnevi in najbolj vznemirljive noči, ki sem jih kdaj doživela. Moje potovanje je bila dogodivščina, kakršno človek doživi le enkrat v življenju. Dokler se ni zapletlo. Želela sem si ga, toda on ni naredil nič. Mislila sem, da si tudi on želi mene, a ga je nekaj oviralo. Ne bi se smela zaljubiti v domišljavo barabo, saj sem vedela, da morava vsak svojo pot. Vsake pravljice je enkrat konec, kajne? Pa vendar nisem pričakovala, da bo najin konec takšen.

Otroci se z njeno pomočjo prvič spoznavajo z oblikami, črkami in številkami ter rešujejo zabavne, a poučne naloge. Penelope Ward in Vi Keeland: Domišljava baraba. pograd.

Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-4278-5; 978-961-00-4279-2 COBISS.SI-ID ... Domišljava baraba; Cocky bastard. Naloži sliko.

POVEZANE KNJIGE