Domače knjižnice

Domače knjižnice - Agata Tomažič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agata Tomažič
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Domače knjižnice.pdf
ISBN
6584389676261

OPIS

Na pobudo Tine Popovič smo v okviru Ljubljane kot Unescovega mesta literature skupaj s pisateljico Agato Tomažič in fotografom Joštom Frankom izbrali nekaj ljudi različnih generacij in provenienc ter jih prosili, naj nam za hip odprejo vrata svojih zasebnih knjižnic. Da bi v zgodbe ujeli privlačno prepričljivost knjig, smo vstopili v zasebne svetove in jim prisluhnili, ljudem in knjižnim policam. Nekaj zgodb smo za pokušino že objavili v različnih izdajah revije Outsider, pred vami pa je zdaj dopolnjena in celovita zbirka zasebnih razlogov, zakaj brati knjige – tiste s polic ali z ekranov. Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Letna članarina za zaposlene znaša 13 EUR, za študente in upokojence 10 EUR. Članarine so oproščeni: mladina do 18.

Vključenih: Seznam knjižnic v COBISS-u - iskanje gradiva, domače strani knjižnic; COLIB.SI - baza podatkov vključenih knjižnic; Vprašaj knjižničarja. Postavite vprašanje knjižničarju.

POVEZANE KNJIGE