David: misija mogoče

David: misija mogoče - Aksinja Kermauner | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aksinja Kermauner
DIMENZIJA
9,52 MB
IME DATOTEKE
David: misija mogoče.pdf
ISBN
8464565197961

OPIS

Bi sploh kaj slišal, če na tvojem planetu ne bi bilo zraka? Kako bi se sporazumeval? Kdo je Cvigul in od kod je prišel? Kako da lahko diha le požirek vode na vsaki dve uri? Kakšna nevarnost grozi Zemlji? Kaj je vzporedni skiro? Bo Davidu in Cvigulu nevarna misija uspela? Ta nenavadna knjiga odgovori na kar nekaj zgornjih vprašanj. Napisana je v slovenskem jeziku, dialogi med kretalci pa so prikazani z risbami, ki ponazarjajo kretnje v slovenskem znakovnem jeziku (SZJ). Na koncu posamezne strani je QR koda, s pomočjo katere si lahko z aplikacijo Slovar SZJ na videu ogledaš vse besedilo te strani, ki ga kreta gluha oseba. na ovitku knjige pa je QR koga, ki zajema celotno besedilo. Knjiga je izjemen projekt skupine strokovnjakov in kot taka enkratna v slovenskem prostoru.

In kdo je sploh ta Župca? KERMAUNER, A.: David: Misija mogoče. Zgodba s priredbo v slovenski znakovni jezik.

Gre za to, da na Fursu ponovno napačno tolmačijo zastaranje. Najprej so v letih 2014 do srede leta 2017 z nepravilnim tolmačenjem zastaranja v osebnih davčnih pregledih pojedli (uničili) kar nekaj davčnih zavezancev in njihovih družin. Slikanica Aksinje Kermauner "David, misija mogoče", je sprejeta v IBBY zbirko knjig za otroke s posebnimi potrebami 2021!!! 👍 ‼️ Slovenska sekcija IBBY - medn.

POVEZANE KNJIGE