Biblija

Biblija Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,41 MB
IME DATOTEKE
Biblija.pdf
ISBN
7755832175593

OPIS

Sveto pismo za mlade (Youcat Biblija) ni izšla zato, da bi jo postavili na knjižno polico, ampak da bi jo imeli pri roki ter pogosto brali iz nje. S to mislijo so ustvarjalci te “knjige vseh knjig” za mlade izbrali besedila iz Stare in Nove zaveze. Bogata pričevanja, svetnikov in mladih, ter izbrane fotografije dajejo tej knjigi še dodatno vrednost. Ker je Sveto pismo kompas življenja, je na začetku zapisanih deset pravil, ki naj nas vodijo. Ne samo pri branju te knjige – razmišljanja naj nas vodijo skozi življenje – z molitvijo, pri skrbi za bližnjega, v premišljevanju o veri … v veselju, da imamo Boga, ki nam podarja življenje …

PITANJE Što Biblija govori o poslu i radnim navikama? 14. Dalmatinova Biblija je najpomembnejše delo slovenske­ protestantske književnosti­ in edinstveno delo na kulturnozgodovinski razvojni poti slovenstva.Prevedel jo je slovenski­ protestantski pisec, pesnik in prevajalec Jurij Dalmatin, ki se je rodil okoli leta 1547 v Krškem. Biblija je prvi slovenski prevod celotnega Svetega pisma (Stare in Nove zaveze), ki temelji na zgodnejšem ... Biblija -ime, nastanek Beseda biblija izhaja iz gr.

tekstualni svedoci. BIBLIJA ILI SVETO PISMO Prva knjiga Mojsijeva - 1. glava.

POVEZANE KNJIGE