Anonimni kolesar

Anonimni kolesar Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Anonimni kolesar.pdf
ISBN
3799153197557

OPIS

Avtor nas v skriti svet profesionalnega pelotona popelje skozi devetnajst poglavij, od začetkov vsakega kolesarja pa do njegove upokojitve. Blišč profesionalne kolesarske karavane skriva zakulisje enega najzahtevnejših in najnevarnejših športov, v katerem večina kolesarjev ne živi razkošnega življenja, ampak opravljajo trdo delo, ki vključuje pogosta potovanja ter dolge odsotnosti od doma in družine. Ne samo, da je profesionalno kolesarjenje trdo delo na cesti, kolesarji so nenehoma pod pritiskom: ustrezna prehrana in telesna teža sta del tega športa, tako kot tudi skrb kako ostati zdrav tudi na vrhuncu forme. O ozadju se v medijih ne govori. Skriva se tudi težave, ki jih kolesarjem povzročajo neprimerna sistemska ureditev športne panoge, slaba oprema ali slaba ekipna taktika. Iskrenost se kaznuje, preveč zgovorni kolesar naslednje leto ne dobi pogodbe. Molk je prekinil kolesar, ki že desetletje dirka na vrhunski ravni za različne ekipe in je bil na vrhuncu svoje kariere tudi kapetan moštva na tritedenskih dirkah. Še vedno dirka, zato ozadje veličastnega, a tudi umazanega športa, ki je zelo pogosto »le vrtenje pedalov iz ure v uro za dokaj borno nagrado«, razkriva anonimno. V skriti svet profesionalnega pelotona nas popelje skozi devetnajst poglavij, od začetkov vsakega kolesarja pa do njegove upokojitve.

Poleg tega enkrat omenja Laurensa ten Dama v tretji osebi: "Eden najhujših padcev, kar jih pomnim, se je na Dirki po Franciji leta 2011 zgodil nizozemskemu kolesarju Laurensu ten Damu. Ko se želite prijaviti, vedno kliknite na sliko podobno spodnji (vstop brez prijave z AAI računom ni mogoč) Pri (prvi) prijavi si lahko pomagate z video-vodičem: Prvi vstop v spletno učilnico Kolesar in/ali navodili (kra j ša in daljša različica). Učenci ob prvem vstopu vpišete ključ: kolesar V primeru težav s prijavo se najprej obrnite na svojega mentorja. Pozdravljeni na prvi strani spletne učilnice za opravljanje kolesar skih izpitov in tekmovanj.

Kakršnokoli razmnoževanje ali posredovanje v celoti ali po delih, citiranje besedila, predelava slik brez pisnega dovoljenja ... Na Ptuju trčila voznik električnega skiroja in kolesar - poziv vozniku skiroja in očividcem 1. november 2020 V Mariboru mlajši kolesar trčil v deklico - poziv kolesarju in očividcem 24.

POVEZANE KNJIGE