Ana v pasti spletne klepetalnice

Ana v pasti spletne klepetalnice - Jennifer Moore-Mallinos | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer Moore-Mallinos
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Ana v pasti spletne klepetalnice.pdf
ISBN
9213364283454

OPIS

Ana je prepričana, da so pravila izguba časa. Ne razume, kaj bi bilo lahko narobe, če na spletu klepeta z ljudmi, ki jih ne pozna. Ko v zavetju domače sobe sedi skrita za računalniškim zaslonom, se počuti tako udobno in varno, da o sebi izda preveč. Nato nekega dne med šolsko nogometno tekmo zasliši, kako jo z drugega konca tribune pokliče neznanec. V hipu ji je jasno, da je nekaj narobe, in se končno zave, da nekaterih pravil za nobeno ceno ne smemo prekršiti in da je varnost vedno na prvem mestu! Namen te knjige je naučiti otroke in opomniti starše, koliko nevarnih pasti se skriva na spletu. Saj na spletu lahko klepetamo z ljudmi, ki jih sploh ne poznamo in morebiti postanemo tarča zalezovalcev, zločincev in trpinčenja.

Half stitch in Idrija narrow tape lace / [avtorica vzorčnih predlog, patterns Maja Svetlik ; načrti v mednarodni barvni skali, technical drawings in ICC arhiv Čipkarske šole Idrija ; fotografije, photos Robert Zabukovec ; prevod, translation Sonja Benčina]. ABC 1 ; [Delovni zvezek za pouk slovenščine v 1. razredu osnovne šole] 2011- 0/0: 17090: GRGINIČ, Marija: ABC 1 ; [Delovni zvezek za pouk slovenščine v 1.

Prijavi sovražni govor ali posnetke spolnih zlorab otrok. Brezplačno pokliči na 116 111, če si v stiski na spletu. Spletne učilnice Moodle Navigacija po spletni učilnici Urejanje nastavitev spletne učilnice Dodajanje datoteke, ...

POVEZANE KNJIGE