20 izjemnih punc, ki so spremenile svet

20 izjemnih punc, ki so spremenile svet - Rosalba Troiano | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosalba Troiano
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
20 izjemnih punc, ki so spremenile svet.pdf
ISBN
6952135704251

OPIS

20 zgodb o izredno nadarjenih, neverjetno trdoživih puncah z velikimi sanjami, ki so postale velike ženske!Jane Goodall Edith Piaf Frida Kahlo Ada Byron Lovelace Coco Chanel Ana Pavlova Marie Curie

Nikoli se ni vedla tako, kot se je na začetku 20. stoletja pričakovalo od žensk.

Verjetno zato, ker ni si želela, da bi lahko tekla, brcala in skakala po želji. Izjemne zgodbe: 20 IZJEMNIH PUNC, KI SO SPREMENILE SVET (Založba Učila) Čeprav dobro razumem, zakaj so zgodbe o princeskah pomembne za majhno deklico, Nini z največjim veseljem prebiram tudi o puncah, ki so si želele nekaj drugega in so s svojo voljo, trudom in srcem to tudi dosegle. Nekatere težje, druge lažje, a vseeno so nam vsem ... Petindvajset upornic, ki so spremenile svet - z nasvetom za današnji čas! Spoznaj 25 izjemnih žensk - političark, znanstvenic, umetnic in športnic, ki so živele v različnih obdobjih zgodovine.

POVEZANE KNJIGE