Zlata kletka

Zlata kletka - Camilla Läckberg | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Zlata kletka.pdf
ISBN
1108658449028

OPIS

Dramatična pripoved o izdaji in maščevanju izpod peresa ene najboljših skandinavskih avtoric kriminalk! Popolnega moža, ljubljeno hčer in razkošno stanovanje v najboljšem predelu Stockholma. Vendar jo lovijo mračni spomini na odraščanje v Fjällbacki in čedalje bolj se počuti kot ujetnica v zlati kletki. Nekoč je bila odločna ženska z ambicijami, vendar se je zaradi Jacka vsemu odpovedala. Ko jo ta izda, se ji podre ves svet. Nenadoma nima prav ničesar več. Najprej ohromi, nato pa se odloči, da mu bo vrnila, in začne načrtovati strašno maščevanje … Po desetih kriminalkah o Fjällbacki se je Camilla Läckberg odločila za novo smer z dramatično pripovedjo o izdaji, povračilu in maščevanju. Zlata kletka je pretresljiv roman o ženski, ki je bila prevarana in izkoriščena, vendar se kot feniks dvigne iz pepela in prevzame nadzor nad svojo usodo.

Poglej več Pred skoraj dvajsetimi leti sem se udeležil slovesnosti v novem samostanu karmeličank v Sori. Po maši se je skupina moških ustavila na parkirišču, da si s cigareto popestri turoben dan.

O tem me ni strah ali sram govoriti. Kajti vem, da se veliko ljudi v zakonih ali zvezah sooča z enakimi težavami.

POVEZANE KNJIGE