Žirovski besednjak

Žirovski besednjak - Miha Naglič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Naglič
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Žirovski besednjak.pdf
ISBN
6888234291073

OPIS

Besedam/geslom ne sledijo stvarne oziroma znanstvene, ampak bolj osebne razlage, nekakšni mini eseji. Avtor, ki je esejist in filozof, je v njej popisal zgodovino mesta Žiri. Ta ne teče kronološko, temveč je zaobjeta v 500 geslih, kar ustvari dodatno možnost... Z njim se bo o njegovi novi knjigi Žirovski besednjak, v kateri je zbrano bogato avtorjevo znanje o Žireh in Žirovcih, pogovarjala Monika Tavčar.

ARS Ars humana http://ars.rtvslo.si AKTUALNO Še sama sebi politična neznanka Na nedavnih volitvah v evropski parlament je bila izvoljena Jeseni-čanka Irena Joveva, popolna poli- Žirovski besednjak, prinaša 500 izbranih besed, kakor jih v njihovem žirovskem kontekstu razume, razlaga in (po)doživlja avtor te knjige- Miha Naglič. 54:32 Glasovi svetov.

POVEZANE KNJIGE