Vsi smo lahko lepi

Vsi smo lahko lepi - Anej Sam | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anej Sam
DIMENZIJA
8,15 MB
IME DATOTEKE
Vsi smo lahko lepi.pdf
ISBN
5552838156119

OPIS

Osem pristojnih ocenjevalcev je priporočilo to po marsičem posebno knjigo. Uglašeni so: gre za eno izmed redkih knjig, ki bi se morala znajti v vsaki družini. Že ena misel iz celovitih ocen, osvetli to nenavadno knjigo. »... Ali je torej knjiga pisatelja Aneja Sama in slikarja Boštjana Plesničarja priročnik: Kaj moramo vedeti in kako se moramo ravnati, da bomo v življenju dobri in lepi? Ja, to je naša knjiga! Toda ne samo to! Če bi bila le zbirka napotkov, ne bi bila očarljiva. Ne bi bilo v njej toplega vetra ljubezni do otrok in življenja ...« (Tone Partljič, pisatelj). »... Knjiga bistri pojem lepote in nam pomaga, da pravilno razumemo lastno življenje. Upam, da s to knjigo prihajajo časi, ko preprosto ne bo več zmagovalcev in poražencev ...« (Brigita Langerholc, olimpijka). »... knjigo, v kateri razlaga lepoto v duhovno-moralnem in estetskem smislu. Knjiga tako predstavlja novodobni katekizem posvetne vzgojne narave, ki na poglobljen način proučuje družino, vzgojo otrok in medčloveške odnose v družbi ...« (Stane Jagodič, slikar in publicist). »... Ali so lahko lepi drugačni ljudje? Ljudje s štirimi prsti, štrlečimi ušesi, prirojeno deformacijo, drugačne barve kože, drugačnega videza, ljudje z drugačnim prepričanjem? Knjiga nas poučuje: lahko so lepi ...« (Irena Tarkuš Trikič, učiteljica). »... ta knjiga nas napotuje, kako naj gremo skozi življenje – na kaj naj bomo pozorni, ko gledamo, da bi res videli ...« (Boris Pogačnik, sociolog in psihoterapevt). »... Ta knjiga je lahko čudovit vodič na zamegljenih stezah do prve strani življenja ...« (Petrischa Robnik, strokovnjakinja s področja medicine). »... knjiga, ki bi jo morali prebrati vsi, ki so danes vzgojitelji ...« (Prof. dr. Matej Tušak, športni psiholog). »... Veselo in bridko stran življenja je treba sprejeti, vendar ostati na strani Dobrega. Ta knjiga pri tem pomaga – zato jo priporočam ...« (Neža Maurer, učiteljica, novinarka, pesnica).Več o knjigi: INTERVJU IZ REVIJE BUKLA

Avtor Sam, Anej. Drugi avtorji Plesničar, Boštjan | ... Vsi smo lahko lepi je nova knjižica izpod peresa Aneja Sama, še ena nežna iskrica v Jasini zbirki Onežimo svet.

Marsikateri najstnik, ki še ima nežno Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Dojenčki in malčki > Slikanice > Vsi smo lahko lepi Vsi smo lahko lepi Anej Sam. Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

POVEZANE KNJIGE