Ubežnik

Ubežnik - Harlan Coben | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
7,26 MB
IME DATOTEKE
Ubežnik.pdf
ISBN
3176628815112

OPIS

V Ubežniku, novem trilerju mojstra kriminalnih romanov Harlana Cobna, se sicer popolni družini podre svet. Izgubiš hčer.Odvisna je od mamil in nasilnega fanta. In jasno ti je dala vedeti, da ne želi, da jo iščeš.Potem jo nekega dne vidiš igrati kitaro v Centralnem parku. Vendar to ni več dekle, kakršne se spomniš. Ta ženska živi na robu, prestrašena in očitno v stiski.Sploh ne razmišljaš. Približaš se ji in jo prosiš, da se vrne domov.Pobegne. In narediš edino, kar lahko naredi oče: slediš ji v temni in nevarni svet, za katerega nisi vedel, da obstaja. Preden se zaveš, si ogrožen tako ti kot vsa družina. In da bi zaščitil hčer pred zlom tega sveta, se moraš spopasti z njim.

ubežnik Rezultati iskanja po slovarjih portala Fran za iskalni niz 'ubežnik'. ubežnik migrant policija lov video Vrtojba ruski državljan Priporočamo. Ste vedeli, koliko časa naj bi predsednik vlade preživel na twitterju? Je bil Snežič vnaprej obveščen o preiskavah? Družini, ki je protestirala, policisti spisali kazen?! Udarili trije močni potresi, zadnji z močjo 8,1: Ne ostanite doma! ... Ubežnik in razpečevalec, za katerim je v Barkovljah včeraj sredi belega dne potekalo zasledovanje, ima ime in priimek.

Zagreb, 30.10.2019, 6:45 | Posodobljeno pred enim letom A moški ni želel ustaviti in je pred policisti bežal. Kot je razvidno iz posnetka, je voznik skoči iz avtomobila kar med vožnjo.

POVEZANE KNJIGE