Tovarna punčk

Tovarna punčk - Elizabeth Macneal | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Macneal
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
Tovarna punčk.pdf
ISBN
5855161930914

OPIS

Slikovita ljubezenska zgodba s podtoni trilerja, postavljena v viktorijansko Anglijo. Leta 1850 v londonskem parku Hyde gradijo prizorišče za Véliko razstavo in v množici, ki opazuje ta osupljivi prizor, se po naključju srečata moški in ženska. Za Iris, nadobudno rdečelaso slikarko, je to nepomemben dogodek, toda za Silasa, zbiralca kuriozitet, ki se navdušuje nad vsem, kar je nenavadno in lepo, srečanje predstavlja nov začetek. Ko Louis Frost, član predrafaelitske slikarske bratovščine, Iris vpraša, ali bi bila njegov model, ona pristane, toda obljubiti ji mora, da jo bo učil slikati. Odprejo se ji obzorja, ki si jih ni zamišljala niti v najdrznejših sanjah. Toda ne zaveda se, kaj preži v mraku. Odkar jo je Silas srečal, razmišlja samo o eni stvari, in njegova obsedenost je iz dneva v dan večja … Fascinanten prvenec mlade britanske pisateljice Elizabeth Macneal, preveden v več kot 25 jezikov, je vrhunska ljubezenska zgodba med dvema umetnikoma, prepredena s kriminalnimi podtoni in postavljena v čas viktorijanske Anglije.

2,388 likes · 413 were here. Hudební klub, bar, tetovací studio nebo chill zóna...

To storite ko imate že vse pripravljeno za nadevanje sicer se bo krema preveč strdila in je ne boste mogli razmazati. 1. FLIPO, Christophe.

POVEZANE KNJIGE