Strune življenja

Strune življenja - Hazel Prior | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hazel Prior
DIMENZIJA
3,68 MB
IME DATOTEKE
Strune življenja.pdf
ISBN
8024799776085

OPIS

Šele naključno srečanje ti včasih pokaže, kako želiš preživeti življenje. Spoznajte Ellie, ki živi tiho, zadovoljno življenje s svojim možem Clivom. Zadovoljna je, da se lahko klati po exmoorskem podeželju in tu in tam napiše pesem, ki je nihče nikoli ne bo prebral; zadovoljna, da lahko sanja o vseh stvareh, ki ji jih še ni uspelo narediti. Pa je res? Spoznajte Dana. Prepričan je, da potrebuje samo prostor in čas, da lahko izdeluje harfe v svojem skednju bogu za hrbtom sredi exmoorskega barja. Uživa v samoti, daleč stran od drugih ljudi in – kar je ključno – daleč stran od kakršnega koli presenečenja. Toda Ellie in Dan še ne vesta, da bo naključno srečanje vse to postavilo na glavo.

Oh, gmajnica, se spominjate, tudi o strunah življenja smo že nekaj zapisali, sicer precej časa nazaj, ravno toliko, da bi znali tudi že malo pozabiti ta čudoviti nauk, pa vendar je homo S sapiens, 18. 3.

Literarni večer, v sklopu katerega bo predstavljena pesniška zbirka Strune življenja avtorice Marije Polenek. TERMIN DOGODKA.

POVEZANE KNJIGE