Sostanovalca

Sostanovalca - Beth O'Leary | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Beth O'Leary
DIMENZIJA
5,84 MB
IME DATOTEKE
Sostanovalca.pdf
ISBN
9834619548571

OPIS

Ko ugotoviš, da je tvoj sostanovalec tvoja sorodna duša. Leon Twomey dela v hospicu in vse prihranke zapravi za bratovega odvetnika. Da bi zmanjšal stroške, se odloči za deljenje enosobnega stanovanja (in postelje!), ki ga že najema. Tiffy Moore se je razšla s fantom in nujno potrebuje nov dom, a si zaradi vrtoglavih najemnin ne more privoščiti dostojnega stanovanja, zato se javi na Leonov oglas. Ker predajo stanovanja izpelje kar Leonova punca, se Tiffy in Leonu sploh ni treba srečati. Drugim se zdi taka ureditev nora, njima pa idealna rešitev: Leon je v stanovanju podnevi, ko je Tiffy v službi, ona pa ga lahko uporablja preostali čas.Ko se oba navadita na nove okoliščine, se začneta sporazumevati po listkih, ki si jih puščata povsod po stanovanju. Nedolžna sporočilca o hišnem redu hitro prerastejo v resnejše dopisovanje in naklonjenost. Potem pa nekega dne povsem nepričakovano naletita drug na drugega …

Peter Prvc, najuspešnejši, slovenski smučarski skakalec. Ljubljana, Slovenija 9.novembra 2016.

Objavil/a Vanja Šobar, dne 2015-10-21 ob 21:53:44 Deli naprej Že odkar sem zapustila slavni in zloglasni blok 4 v Rožni dolini, sem najemnica. Takoj po študentskiih letih smo šli trije prijatelji iz bloka skupaj živet v hiško, nato sem živela s partnerjem, pa sama, spet s partnerjem in spet sama. Sostanovalca - Beth OLeary Prodam knjigo, je dobro ohranjena.

POVEZANE KNJIGE