Smrtonosna belina

Smrtonosna belina - Robert Galbraith | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Galbraith
DIMENZIJA
11,3 MB
IME DATOTEKE
Smrtonosna belina.pdf
ISBN
7318128731151

OPIS

Ko pride mladi Billy po pomoč k Cormoranu Striku, da bi mu pomagal razvozlati zločin, ki ga je videl v otroštvu, se detektiv vznemiri. Čeprav ima Billy duševne težave in se spomni bolj malo podrobnosti, verjame njegovi pripovedi. Toda še preden mu zastavi dodatna vprašanja, fant zbeži. Strike in Robin, ki je od pomočnice napredovala v družabnico, se odpravita raziskovat. Pot ju vodi po stranskih londonskih ulicah, v parlament in na podeželsko posestvo.Strikovo življenje je vse prej kot preprosto – kot detektiv se je proslavil do te mere, da lahko deluje le še iz ozadja, zato ima v Robin dragoceno sodelavko, vendar pa je njun osebni odnos zapleten kot še nikoli prej ... o knjigi v medijih »Imate radi klasične krimiče s prepričljivim likom detektiva v glavni vlogi? Potem ste prve tri romane iz serije o zasebnemu detektivu Cormoranu Striku, ki ga je pod psevdonimom ustvarila slovita J. K. Rowling, zagotovo prebrali. Po Klicu kukavice, Sviloprejki in Po poti zla zdaj nove dogodivščine vojnega veterana iz Londona prinaša roman Smrtonosna belina.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

KLUBSKE NOVICE. SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Pozdrav članom Smrtonosna belina, ki je izvirno izšla leta 2018, je tako četrti del iz te serije, v njem pa zgodbo sproži mladi Billy, ki se k Striku zateče po pomoč, da bi lažje razjasnili zločin, ki ga je videl kot otrok.

Redna cena: 17,99 € Skrij Poglej ve ... Smrtonosna belina, ki je izvirno izšla leta 2018, je tako četrti del te serije, v njem pa zgodbo sproži mladi Billy, ki se k Striku zateče po pomoč, da bi lažje razjasnili zločin, ki ga je videl kot otrok. Čeprav Billy v svoji pripovedi ni najbolj zanesljiv, poleg tega pa ga pestijo tudi duševne težave, Strike njegovi pripovedi ... J Rowling.

POVEZANE KNJIGE