Si že kdaj pokusil Luno?

Si že kdaj pokusil Luno? - Boštjan Gorenc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Gorenc
DIMENZIJA
11,41 MB
IME DATOTEKE
Si že kdaj pokusil Luno?.pdf
ISBN
1979563412507

OPIS

Po uspešnem slikaniškem prvencu Kaj se skriva očku v bradi priljubljenega stand upa komika in prevajalca, vse bolj prepoznavnega avtorja uspešnic Boštjana Gorenca – Pižame, in odličnega ilustratorja Igorja Šinkovca je tu njuna nova slikanica, polna domišljijske igre in humorja. Erik in Svit se z raketo FRČELO PRDELO odpravita vse do lune poskusit luno. Ima okus po siru, beli čokoladi … ali nemara po plastelinu? Gremo z njima na pot! o avtorju Boštjan Gorenc - Pižama (1977) je v književnih krogih poznan predvsem kot prevajalec. Najmlajšim se je priljubil s prevodi serij o Kapitanu Gatniku (Pilkey) in Gospodu Gnilcu (Stanton), najstnike je prepričal s prevodi uspešnic Krive so zvezde (Green), Čudo (Palacio) in Eleanor in Park (Rowell), odrasle pa je prestavil v krvavi fantazijski svet Pesmi ledu in ognja (Martin). Za prevod romana Dobra znamenja (Gaiman, Pratchett) je bil leta 2012 uvrščen na častno listo IBBY, Mednarodne zveze za mladinsko književnost, za svoj prvi uradno izdani prevod (Knjiga prerokb – odgovori na življenjska vprašanja) pa se pretvarja, da se ni zgodil. Z Matejem de Ceccom je 2015 izdal prvi zvezek stripov o Šnofijevi druščini, s katero spravljata v smeh Pilovke in Pilovce že od leta 2008. sLOLvenski klasiki 1 so njegov solistični prvenec, s katerim se hoče prepričati v utvaro, da petnajst let visenja na internetu ni bil stran vržen čas. V prihodnosti ga čakata izida dveh otroških slikanic, na srečo bralcev in založbe pa bo zanju prispeval zgolj besedilo. Sicer se ukvarja še s stand-up komedijo, snemanjem podkasta Glave in sestavljanjem seznamov s tremi postavkami.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Free online jigsaw puzzle game Si že kdaj pokusil luno? Ilustriral Igor Sinkovec Mladinska knjiga, 2019. Otroci in otrokinje, kaj bi vi počeli na luni? Pozor: od jutri naprej pripovedujem pravljice ob 19.00. Rok je narisal takšno risbico po poslušanju pravljice z naslovom Si že kdaj poskusil Luno? Z vašimi najmlajšimi lahko prisluhnite odlomku iz slikanice Si že kdaj pokusil Luno .

To pomeni, da se na prazno ali polno luno, kar je vsakih 14 dni, posti 24 ur ... Petčlanska strokovna žirija, ki ji predseduje dr. Igor Saksida, je izbrala pet finalistov za večernico, nagrado Večera za najboljše otroško in mladinsko izvirno leposlovno delo, ki je izšlo lani.

POVEZANE KNJIGE