Sherlock na delu

Sherlock na delu - Stewart Ross | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stewart Ross
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Sherlock na delu.pdf
ISBN
3941671675976

OPIS

Preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu! Odpravite se v London v čas Sherlocka Holmesa in dr. Watsona, kjer se slavni detektiv ubada s petindvajsetimi zamotanimi, še nikoli opisanimi zločinskimi primeri. Zapisi krutih umorov, zahrbtnih prevar, drznih tatvin in drugih nečednosti, kakor jih beleži zvesti pomočnik dr. Watson, skrivajo nekatere drobne namige in sledi, ki lahko bralcu pomagajo razvlozlati logične niti ter razkriti storilca. Boste kos detektivskim ugankam – ali pa se bo treba zateči k rešitvam primerov na koncu knjige?

SHERLOCK NA DELU - Steward Ross. 10,00 € ... Sherlock in John se bosta soočila z najbolj srhljivimi sovražniki doslej.

Popoln poletni detektivski izziv. Stewart Ross - oglejte si vse knjige na Emka.si, Wil No One Rid Me of This Troublesome Priest, Sherlock na delu, Fire, The Mystery of the Masks, Aeroplan... Detektiv Sherlock Holmes s pomočnico Watson spretno proučuje ljudi in zločine. Newyorški policiji pomaga pri najtežjih primerih. Připravte se na příchod Culvertona Smithe, jednoho z nejopovržli­vějších lidí, se kterými se Sherlock Holmes setkal.

POVEZANE KNJIGE