Sherlock na delu

Sherlock na delu - Stewart Ross | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stewart Ross
DIMENZIJA
10,44 MB
IME DATOTEKE
Sherlock na delu.pdf
ISBN
6607315585152

OPIS

Preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu! Odpravite se v London v čas Sherlocka Holmesa in dr. Watsona, kjer se slavni detektiv ubada s petindvajsetimi zamotanimi, še nikoli opisanimi zločinskimi primeri. Zapisi krutih umorov, zahrbtnih prevar, drznih tatvin in drugih nečednosti, kakor jih beleži zvesti pomočnik dr. Watson, skrivajo nekatere drobne namige in sledi, ki lahko bralcu pomagajo razvlozlati logične niti ter razkriti storilca. Boste kos detektivskim ugankam – ali pa se bo treba zateči k rešitvam primerov na koncu knjige?

Mansvet Šmajdek - 50 eur SHOLAR IZ TRENTE: Ep iz XVI. stoletja - Joža Lovrenčič - 10 eur - prodano Pri Mladinski knjigi sta izšli knjiga Sherlock na delu Stewarta Rossa, ki je namenjena mladostnikom, in za najmlajše glasbena slikanica s CD-jem Kje so tiste rožice.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Sherlock na delu : preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu; Solve it like Sherlock Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. II SHERLOCK NA DELU - Steward Ross Poštnina je že všteta v ceno.

POVEZANE KNJIGE