Prvi šolski dan

Prvi šolski dan - Annie Silvestro | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annie Silvestro
DIMENZIJA
8,11 MB
IME DATOTEKE
Prvi šolski dan.pdf
ISBN
1763412752822

OPIS

Prvi šolski dan je druga knjiga v zbirki Zajčkov bralni krožek. Zajčkova bralna druščina se vsako soboto srečuje v knjižnici. Toda nekega dne njihova prijateljica Katja pove Zajčku, da jo skrbi, ker bo šla kmalu prvič v šolo. Strah jo je, da si ne bo našla prijateljev. Zajček se kot pravi prijatelj domisli genialne rešitve: spremljal jo bo! Zajčkovi prijatelji Medved, Rakun, Ptica, Ježevec, Veverica, Krt, Miška in Žaba se odločijo, da se mu bodo pridružili in poskrbijo za to, da Katjin prvi šolski dan postane pravo doživetje. Slikanica je namenjena vsem otrokom, ki se pripravljajo na vstop v šolo, tako tistim, ki se šole veselijo kot tudi tistim, ki se je bojijo. Skozi zgodbico lahko otroci spoznavajo šolske prostore in ugotovijo, da je šola čudovit prostor, kjer rasteš, se učiš, najdeš področja, ki te zanimajo in spoznaš kopico novih prijateljev.

Da bi drevo postalo visoko in ponosno, PRVI ŠOLSKI DAN, TOREK, 1. SEPTEMBER 2020 PRVOŠOLCI.

Prvi-šolski-dan-v-PŠ-Senožeti-Download. Obvestilo staršem pred pričetkom novega šolskega leta Download (Skupno 1.862 obiskov, današnjih obiskov 1) Prvi šolski dan je posebno doživetje, tako za prvošolčka, kot tudi njegova starša.

POVEZANE KNJIGE