Priklenjeni slon

Priklenjeni slon - Jorge Bucay | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Priklenjeni slon.pdf
ISBN
2290729921168

OPIS

Vsemu boš kos, le pogum moraš zbrati. Zakaj se velikanski slon ne osvobodi količka, na katerega je priklenjen? Uspešni argentinski pisatelj Jorge Bucay v svoji prvi slikanici s pretanjenim občutkom išče odgovor na to vprašanje. S pravljico vlije pogum otrokom – pa tudi odraslim – da nikoli ne nehajo poskušati in da se nikoli ne vdajo. Pravljico zaokrožajo imenitne, poetične ilustracije nagrajenega argentinskega ilustratorja Gustija.

iz vrtca nam je poslal svoj likovni izdelek na temo Priklenjeni slon (J. Bucay), ki je nastal ob mednarodnem dnevu knjige in noči knjige, ki sta potekala 23.

Vrača vero in upanje, da so stvari mogoče. Tudi za ostarele priklenjene velike, močne slone.« - Urška Krišelj Grubar, Zarja & Jana »So kraji, kamor vedno znova greš.

POVEZANE KNJIGE