Prepovedani sostanovalec

Prepovedani sostanovalec - Penelope Ward | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Ward
DIMENZIJA
4,66 MB
IME DATOTEKE
Prepovedani sostanovalec.pdf
ISBN
1692374860585

OPIS

Počitniška hiša, ki si jo deliš z nepopisno privlačnim sostanovalcem, zveni naravnost sanjsko, kajne? Ampak ne, ko gre za Justina – edinega moškega, ki sem ga kdaj ljubila … in ki me zdaj iz srca sovraži. Babica mi je v oporoki zapustila polovico hiše na otoku Aquidneck, drugo polovico pa je namenila fantu, ki ga je pomagala vzgojiti. Fantu, ki je zrasel v najstnika, ki sem mu pred leti zlomila srce. Najstnika, ki je zrasel v moškega z jeklenimi mišicami in prav tako trdim srcem. Leta in leta ga nisem videla, zdaj pa si deliva streho nad glavo, ker se hiši nihče od naju ni pripravljen odpovedati. Najhuje pa je, da na otok ni prišel sam. Kmalu bom spoznala, da ljubezen od sovraštva ločuje le tanka črta. In zdaj ko Justina ne morem imeti, si ga želim kot še nikoli …

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 294018304: Ikigaj : japonska pot do smisla življenja.

304 str. ISBN 978-961-00-4491-8, ISBN 978-961-00-4492-5.

POVEZANE KNJIGE