Pod lupo

Pod lupo - Andrew Mayne | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrew Mayne
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Pod lupo.pdf
ISBN
7560016434914

OPIS

Koliko dokazov je potrebnih za to, da bi odkrili nepredstavljivo zaroto? Profesor Theo Cray je ob pomoči najnovejših znanstvenih metod ujel enega najbolj razvpitih serijskih morilcev v zgodovini. Zaradi sumov, da je bil povezan s smrtjo nekdanje študentke, in dogodkov, ki so sledili razrešitvi primera, ne more več raziskovati na univerzi. Poskuša se postaviti na noge, a je znova soočen z nerazrešenim primerom.Nanj se obrne obupani oče pogrešanega fanta, saj policija ne odkrije nič uporabnega. Edina sled, povezana z ugrabitvami nemočnih otrok, je urbana legenda o Igračarju.Če želi Theo razrešiti skrivnost, ki ovija Igračarja, se mora odpovedati svojemu znanstvenemu razmišljanju in se podati v svet, kjer imajo sanje in nočne more enako težo kot resničnost. Poglobi se v primer in odkrije zaroto, ki sega vse do političnih vrhov in katere zadnja žrtev še ni padla.

julija tradicionalno obeležujemo svetovni dan detektivov in preiskovalcev. V čast tradiciji vsako leto izdamo revijo POD LUPO, z izidom katere obeležimo rojstvo enega izmed prvih znanih detektivov, Eugena Francoisa VIDOCQA. Pod lupo.

Aleksandar Vucic i svi njegovi saradnici ce biti pod lupom ove stranice, svaka izjava i svaki korak koji lose utice na Srbiju ce biti objavljen na... Strokovna revija POD LUPO - revija DETEKTIVSKO VARNOSTNE AGENCIJE. Vsako leto 24.

POVEZANE KNJIGE