Otočje drugačnega življenja

Otočje drugačnega življenja - Andrei Makine | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrei Makine
DIMENZIJA
3,53 MB
IME DATOTEKE
Otočje drugačnega življenja.pdf
ISBN
6474213870556

OPIS

Otočje drugačnega življenja velja poleg Francoskega testamenta za eno temeljnih del Andreїa Makina. Roman se odvija v Sibiriji in skozi napeto zgodbo lova za pobeglim kaznjencem niza pred bralca vprašanja o odnosih, vrednotah in ujetosti v večne igre tekmovalnosti, napuha in sovraštva.

Andreï Makine se je rodil v Sibiriji in tam tudi odraščal. Kot tridesetleten je leta 1987 odšel na izmenjavo učiteljev v Francijo in tam tudi ostal in dobil politični azil.

MISSIROLI, Marco Zvestoba Cankarjeva založba, 2020. OPREŠNIK, Marija Andrei Makine: Otočje drugačnega življenja V oddaji Razgledi in razmisleki boste slišali odlomek iz knjige Trst, obmejna identiteta.

POVEZANE KNJIGE