Nevidna nit

Nevidna nit - Patrice  Karst | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrice Karst
DIMENZIJA
8,43 MB
IME DATOTEKE
Nevidna nit.pdf
ISBN
4458688979635

OPIS

Dvojčka Liza in Jošt se neke nevihtne noči prebudita in prestrašena stečeta k mamici. Želita si njene bližine. Ko mamica otrokoma pove, da smo vsi povezani z nevidno nitjo, ji vztrajno ugovarjata, ker je ne vidita. Vseeno pa hočeta izvedeti več. »Kakšna nit je to, mami?« Odgovor je preprosta resnica, ki nas vse povezuje: Nevidna nit ljubezni. Čeprav je ne vidiš, jo čutiš v srcu in veš, da boš vedno povezan s svojimi najdražjimi. Slikanica je staršem, vzgojiteljem, učiteljem in socialnim delavcem v veliko pomoč pri pogovoru z otroki o spopadanju s tesnobo ob ločitvi, izgubi bližnjega, selitvi, premagovanju osamljenosti ali nočnih strahov.

2019 06:11 Kultura, Zabavno 26. Glasba, tako splošen izraz, ki lahko v srcu naslika tako intimne občutke, glasba je tako krasna podlaga za raznorazne občutke, včasih pa preprosto ne paše nikamor in tišina najbolje služi trenutku. Nevidna nit.

Obstaja lahko več kot ena definicija ITR, zato jo preverite v našem slovarju za vse pomene ITR enega po enega. Definicijo v angleščini: Invisible Thread Reel .

POVEZANE KNJIGE