Nevesta: navodila za preživetje

Nevesta: navodila za preživetje - Carrie Denny | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carrie Denny
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
Nevesta: navodila za preživetje.pdf
ISBN
2982566215537

OPIS

Končno! Praktični nevestin vodnik o vseh bistvenih pripravah na poroko. Sprti sorodniki, polomija na generalki, zoprni načrtovalci porok — kaj boš storila, ko se približuje grožnja, da bo tvoj Velik dan še bolj uničen, kot če bi na poroko prijadrala cela vojska padalcev? Brez skrbi: Nevesta, navodila za preživetje, poskrbi za osnovne stvari in razloži vse podrobnosti, da boš samozavestno stopala k oltarju, od določitve datuma in izbire obleke do oblikovanja seznama gostov. Nevesta, navodila za preživetje vsebuje veliko plonkcev, ki te bodo vodili in zadrževali v mejah finančnega razuma, hkrati pa je vodnik popolno darilo za vsako sramežljivo bodočo nevesto.

Ovoga puta svom četrnaest godina mlađem dečku Raši Novakoviću. Pevačica je prošle nedelje pred više od hiljadu ljudi u diskoteci „Paradizo" u Novom Sadu izjavila da je poprimila... Navodila za priklop naprav Telekoma Slovenije.

avgusta, ko niso dobili julijske plače. Predstavnik hrvaškega sindikata kovinarjev Đino Šverko je po srečanju v Banskih dvorih dejal, da so s pogovori delno... Sledenje pošiljk.

POVEZANE KNJIGE