Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo

Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo - Mateja Mahnič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Mahnič
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo.pdf
ISBN
7806112804863

OPIS

Karin je bistra in zvedava punca. Rada gleda filme, pleše in med drugim skrbi za to, da oče, s katerim živita sama, zaužije vsaj minimalno količino zdrave hrane. Oče je po poklicu detektiv in vsak dan spremlja dogajanje v naročnikovem fitnesu. Ko naročnika nekega dne zadene kap v njegovi lastni savni, se izkaže, da to ni nobeno naključje, in razpletati se začne klobčič med seboj povezanih niti, v katere se je nehote in mimogrede zaplete tudi Karin … Mateja Mahnič (1958) je pravnica, publicistka, tekstopiska, kreativna direktorica, predava predmet oglaševalske akcije ter kreativno pisanje kratkih zgodb in haikujev. Iskriv roman, poln nenavadnih preobratov in dogodivščin neverjetno brihtne Karin je njeno prvo delo za mlade bralke in bralce.

oktobra - Pri Mladinski knjigi so izdali nove knjige iz zbirk Odisej in Sinji galeb. V prvi je izšla knjiga V morju zrnce soli ameriške avtorice litovskih korenin Rute Sepetys, v zbirki Sinji galeb pa sta izšli Golmanka in morje norveške pisateljice Marie Parr ter Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo Mateje Mahnič. Pri Mladinski knjigi so te dni izšla nova mladinska dela v zbirkah Sinji galeb in Odisej.

V romanu Dogodivščine Alfreda in Agathe se v mladosti srečata legendarna režiser in pisateljica in se odločita, da bosta skupaj reševala različne primere v svoji detektivski agenciji. Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo 125; Norišnica pred izhodom 57; Nosečnost 34 O dečku, ki je sanjal velike sanje 106; Obkroženi z idioti 15; Obrazi nasilja na delovnem mestu 19; Očarljivcu po okusu 60; Od cezarizma k wilsonizmu 159; Od genov do zvezd in naprej 3; Odposlanec 83; Okoli sveta 6; Operacija Zlata ovratnica 88 O vsebini knjige Nenavadni primer navadne muhe s slabo karmo: Karin je bistra in zvedava punca. Rada gleda filme, pleše in med drugim skrbi za to, da oče, s katerim živita sama, zaužije vsaj minimalno količino zdrave hrane.

POVEZANE KNJIGE