Moj kitajski ženin

Moj kitajski ženin - Alma M. Karlin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alma M. Karlin
DIMENZIJA
5,56 MB
IME DATOTEKE
Moj kitajski ženin.pdf
ISBN
8858485999234

OPIS

Prvenec Alme Karlin Moj kitajski ženin pripoveduje zgodbo o krhkem mladeniču, ki se nesmrtno zaljubi v popotnico in jo zaprosi za roko. Pred poroko na Kitajskem se v domovini junakinje razbohotijo predsodki, ki jih hrani strah pred neznanim in drugačnim. A Kitajčeva snubitev ji vlije potrebno žensko samozavest; varna pod perutjo ljubezni si izmodri srce. Nič več se ne predaja sanjarjenju razkošne princese, temveč stopi na oder življenja: sedaj se, poliglotka osmih jezikov, celo v sanjskem kraljestvu premika kot dejaven in vedoč človek, se bori za ideale, se razcveta v druženju z ljudmi in si za ženske vredni cilj postavi biti dobra, nesebična, modra, polna znanja in odlik. Svetovna popotnica je rojena! "Bila je oseba, ki se je v samo srž držala načela spoznaj samega sebe."- Jerneja Jezernik, prevajalka in raziskovalka dediščine Alme Karlin "Velika večina Karlinove ni razumela, v njej niso videli visoko razvite osebnosti, ampak samo čudaško žensko, ki ni našla enakosti med moškim in žensko, njeno vizionarskost, poznavanje univerzalnih principov in prodornost misli pa so imeli za čarovništvo."- www.almakarlin.si

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Prvenec Alme Karlin Moj kitajski ženin pripove... Alma M.

Nekateri zato, da bi s temi prispevki pokrili stroške slavja, drugi, ker bi si ... Kitajski horoskop in leto, ki določa posamezno znamenje, je običajno umeščeno v začetek Kitajskega novega leta, katerega datumi datirajo vse od poznega januarja do poznega februarja. Torej, če ste rojeni v letih: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, ste rojeni v znamenju Tigra. Moj splet Slovenci v sosednjih državah Dostopno Prijava.

POVEZANE KNJIGE