Mišji razbojnik

Mišji razbojnik - Julia Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
12,60 MB
IME DATOTEKE
Mišji razbojnik.pdf
ISBN
1704323982983

OPIS

Avtorja priljubljenih slikanic Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli?, Mamica, kje si?, Polž na potepu na kitovem repu … sta ustvarila tudi to zabavno slikanico o cestnem razbojniku, ki krade piškote in grozi. A pogum in pravičnost premagata še tako hude ovire. Julia Donaldson se je s to zgodbo v rimah poklonila angleškemu pesniku Alfredu Noyesu in njegovi legendarni pesmi The Highwayman. o knjigi v drugih medijih »Mišji razbojnik je slikanica o cestnem razbojniku, ki krade piškote in grozi. A pogum in pravičnost premagata še tako hude ovire.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Sem mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit.« Sem mišji razbojnik na cesti, na cesti, na cesti, ja, sem mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit.« Avtorja priljubljenih slikanic Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli?, Mamica, kje si?, Polž na potepu na kitovem repu … sta ustvarila tudi to zabavno slikanico o cestnem razbojniku, ki krade piškote in grozi. Sem mišji razbojnik na cesti, na cesti, na cesti, ja, sem mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit.« Avtorja priljubljenih slikanic Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli?, Mamica, kje si?, Polž na potepu na kitovem repu … sta ustvarila tudi to zabavno slikanico o cestnem razbojniku, ki krade piškote in grozi. »Mišji razbojnik je slikanica o cestnem razbojniku, ki krade piškote in grozi. A pogum in pravičnost premagata še tako hude ovire.« A pogum in pravičnost premagata še tako hude ovire.« Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah . Mišji razbojnik je nova vrhunska risanka iz produkcijske hiše Magic Light Pictures, ki nam je v preteklih letih postregla z uspešnicami Zverjasec, Zverjašček, Bi se gnetli na tej metli, Palčič in Odvratne rime Roalda Dahla.

- 1. natis z dodanim DVD-jem. Sem mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit.« To je vznemirljiva zgodba o razbojniku in ruladah, ki bo navdušila vso družino.

POVEZANE KNJIGE