Ljubezen do nepopolnih stvari

Ljubezen do nepopolnih stvari - Haemin Sunim | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haemin Sunim
DIMENZIJA
4,87 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen do nepopolnih stvari.pdf
ISBN
7751563653481

OPIS

"Ta knjiga je dragocena uteha v trenutku obupa in pomiritev v času preizkušenj." Nekateri se na stres v življenju odzovejo z umikom vase ali s tem, da se ne zmenijo za svoje težave. Drugi se odzivajo tako, da se še bolj ženejo pri delu ali študiju. Oboje lahko vodi v čustvene težave, ki se najpogosteje izražajo z anksioznostjo in depresijo. A kako delovati drugače?Kako poskrbeti zase in za svoja čustva? Eden od najvplivnejših učiteljev zen budizma, korejsko-ameriški pisec Haemin Sunim, je v tej knjigi zbral svoje nauke in jih razdelil na področja, kot so skrb zase, družina, sočutje, odnosi, pogum, celjenje ran, razsvetljenje in sprejemanje.

Nina Kavzar je ilustratorka, ki bi zavoljo poklica lahko poučevala likovno vzgojo, kar pa je zamenjala za svobodno izražanje na vihravem trgu. O svojih popolno nepopolnih ženskah pravi: "Zdi se … Preberi več "Nepopolno popolne ženske" Ljubezen do nepopolnih stvari : kako sprejemati sebe v svetu, ki zahteva popolnost.

a) Kaj se lahko zgodi, če se oba zakonca preveč prepustita svojim lastnim občutkom? ... Rokodelc in sploh nisem bila edina, ki sc je za dlje zapletla z njim v pogo- vor ter pozabila, po kaj je pravzaprav prišla. V vseh življenjskih preizku- šnjah, ki so ga doletele, se je naučil, da nakoncu šteje samo to, da seima- mo radi.

POVEZANE KNJIGE