Leah brez ritma

Leah brez ritma - Becky Albertalli | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Becky Albertalli
DIMENZIJA
6,67 MB
IME DATOTEKE
Leah brez ritma.pdf
ISBN
9747526500563

OPIS

Svetovna prodajna uspešnica in dobitnica nagrade Goodreads Choice Award za najboljši mladinski roman leta!Nova knjiga avtorice priljubljenega najstniškega romana Z ljubeznijo, Simon Kadar Leah bobna, zlahka drži ritem – toda resnično življenje ni vedno tako urejeno. Leah je črna ovca med prijatelji: je edinka, njena mama je mlada in samska, njeno življenje pa je precej manj razkošno kot življenja njenih sošolcev in prijateljev v Shady Creeku. Rada riše, vendar je preveč sramežljiva, da bi izdelke delila z drugimi. In čeprav njena mama ve, da je biseksualka, Leah še ni zbrala poguma, da bi se razkrila prijateljem – niti najboljšemu prijatelju Simonu, ki je gej. Ko se njena trdna skupina prijateljev začne nepričakovano krhati, Leah ne ve, kaj naj stori. Bližata se maturantski ples in izbira študijske poti, zato napetost narašča. Leah pa le stežka ujame pravo noto, kadar se njeni najbližji prepirajo – še posebej, ko ugotovi, da do ene prijateljice mogoče čuti več, kot je pričakovala … Nadaljevanje priljubljenega najstniškega romana Z ljubeznijo, Simon, po katerem so posneli tudi istoimensko filmsko uspešnico, prinaša zgodbo Simonove najboljše prijateljice Leah, ki se spopada s spreminjajočimi se prijateljskimi odnosi, prvo ljubeznijo in težavami ob zaključku srednje šole.

Kadar Leah bobna, zlahka drži ritem - toda resnično življenje ni vedno tako urejeno. Leah je črna ovca med prijatelji: je edinka, njena mama je mlada in samska, njeno življenje pa je precej manj razkošno kot življenja njenih sošolcev in prijateljev v Shady Creeku.

Kupila mi je elektro akustično kitaro. Ta črno! To zadevo sem si imel željo kupiti že precej dolgo časa, ampak dlje od drkanja po Bolhi nisem prišel.

POVEZANE KNJIGE