Lagom

Lagom - Lola A. Åkerström | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lola A. Åkerström
DIMENZIJA
7,6 MB
IME DATOTEKE
Lagom.pdf
ISBN
6731745056142

OPIS

Švedski izraz lagom je nova življenjska trendovska smernica, ki bi jo bilo vredno vpeljati v svoj vsakdan. Je način življenja, ki spodbuja sozvočje. V ospredje postavlja pravičnost, zmernost ter zadovoljstvo s tistim, kar imaš.Jedro lagoma je stremljenje k najvišjemu življenjskemu ravnovesju, ki obsega vse vidike posameznikovega obstoja in ga pomaga usmerjati v najnaravnejše delovanje brez vsakršnega truda.Ta prečudovita knjiga vam bo v vaš vsakdan pomagala vpeljati majhne, preproste spremembe, s katerimi se boste približali skrivnosti dobrega življenja po švedsko. o avtorici LOLA A. ÅKERSTRÖM je živela na treh različnih celinah, v Afriki, Severni Ameriki, zdaj še v Evropi, in sicer na vsaki kar lepo obdobje. Zanimajo jo najrazličnejše prvine in odtenki kultur ter njihovo odražanje v odnosih. Je magistrica informacijskih znanosti na Univerzi v Marylandu.Več kot desetletje je bila svetovalka in programerka, potem pa je sledila svojim sanjam, da bi potovala, pisala potopise in fotografirala, medtem pa raziskovala najrazličnejše kulture ter spoznavala njihovo hrano, tradicijo in življenjski slog. Danes je nagrajena pisateljica, govornica in fotografinja, ki jo zastopa National Geographic Creative. Redno objavlja v najrazličnejših znanih medijih, kot so AFAR, BBC, Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure inNational Geographic Traveler.

Lagom builds on Akka and Play, proven technologies that are in production in some of the most demanding applications today.. Lagom's integrated development environment allows you to focus on solving business problems instead of wiring services together. Lagom is most often used as an adverb, as in the sentence "Han är lagom lång" (literally "He is just the right height").

Always simple. Just the bare essentials—date, time, weather, type to search, all within a daily fresh design. Lagom definition, the principle of living a balanced, moderately paced, low-fuss life: those who achieve lagom routinely take time to appreciate their surroundings, take several breaks during the workday, dress from a minimal and versatile wardrobe, and treat others with respect and kindness: After spending two fabulous months with my in-laws at their home in Stockholm, I've decided I need ... Lagom nima ustreznice v drugih jezikih, pomeni pa 'ne premalo, ne preveč, temveč ravno prav'.

POVEZANE KNJIGE