Kratki odgovori na temeljna vprašanja

Kratki odgovori na temeljna vprašanja - Stephen Hawking | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen Hawking
DIMENZIJA
4,75 MB
IME DATOTEKE
Kratki odgovori na temeljna vprašanja.pdf
ISBN
6728614741337

OPIS

Slavni kozmolog in avtor svetovnih uspešnic Kratka zgodovina časa in Vesolje v orehovi lupini nam je v tem čudovitem posthumnem delu zapustil svoje zadnje misli o temeljnih vprašanjih vesolja. Kako je vesolje nastalo? Bo človeštvo preživelo na Zemlji? Ali zunaj Osončja obstaja inteligentno življenje? Bo umetna inteligenca kdaj pametnejša od nas? Stephen Hawking je s svojim izjemnim znanstvenim delom razširil naše razumevanje vesolja in razkril nekaj njegovih največjih skrivnosti. Medtem ko je s svojim teoretičnim delom o črnih luknjah, imaginarnem času in večkratnih preteklostih v mislih potoval do skrajnih meja vesolja, je bil prav tako prepričan, da znanost igra ključno vlogo pri reševanju problemov na Zemlji. Zdaj, ko se soočamo s potencialno katastrofalnimi spremembami – podnebnimi spremembami, grožnjo jedrske vojne in razvojem umetne superinteligence –, se Stephen Hawking posveti najpomembnejšim vprašanjem za človeštvo. Hawking v knjigi Kratki odgovori na temeljna vprašanja obdela vrsto pomembnih in razburljivih tem, v njegovem pisanju pa ne manjka zanj značilnega humorja. Ta zadnja knjiga enega največjih umov, kar jih je kdaj bilo, podaja njegov osebni pogled na izzive, s katerimi se sooča človeštvo, in začrta nekaj možnosti razvoja našega planeta.

Kategorija: Kratki odgovori Facebook0Tweet0LinkedIn0 3 cilji, ki jih lahko dosežete S postavljanjem pravih vprašanj lahko dosežete tri cilje: Zagotovite, da delodajalec ne bo imel pomislekov glede vaših izkušenj, kvalifikacij in primernosti za delovno mesto. Pokažete svoje zanimanje za delodajalca.

julij 2019 Stephen Hawking: Kratki odgovori na temeljna vprašanja; založba Učila International. ...

POVEZANE KNJIGE