Ko ne veš več, kako naprej

Ko ne veš več, kako naprej - Anselm Grün | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anselm Grün
DIMENZIJA
10,38 MB
IME DATOTEKE
Ko ne veš več, kako naprej.pdf
ISBN
8565036460371

OPIS

V knjigi so opisane nekatere krize in možni načini za soočanje z njimi. Vendarle pa je kriza za vsakogar tudi nekaj popolnoma osebnega. Situacije so si morda podobne, a jih vsakdo doživlja na povsem svoj, njemu lasten način, zato je tudi njihovo reševanje za vsakogar drugačno. Včasih pretvarjanje krize v novo priložnost traja zelo dolgo. Triki, kako kar najhitreje prebroditi krizo, ne obstajajo. Opisane poti niso nasveti, ki bi bralcu sugerirali, da lahko na ta ali oni način reši vse probleme. Bolj gre za priporočila, kako lahko vsakdo reagira na krize v svojem življenju. Priporočati pomeni: nekomu zaupati, predati. So torej misli, ki so zaupane bralcu ali bralki, v zaupanju, da so lahko v pomoč vsakomur. Kako jih sprejme, pa je naloga in odgovornost vsakega posameznika.

Bolj gre za priporočila, kako lahko vsakdo reagira na krize ... Ampak tudi ko se že odločiš, se lahko zgodi, da se nekje na sredi poti ustaviš in ne veš več, kako naprej … Kaj lahko storiš takrat? Kako naprej? Kako se lahko v taki situaciji postaviš na noge, naravnaš svojo smer in narediš korak naprej? Najprej en lep pozdrav.... no začnem lahko tako, da priznam da sem v fazi ko ne vem kako naprej....

da v angleščini najdemo več dvojnic, od katerih ena izhaja iz germanskih, druga pa iz ... Zato moramo vse to preveriti.

POVEZANE KNJIGE