Grajska gospoda iz raja na Krasu

Grajska gospoda iz raja na Krasu - Drago Kolenc | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Drago Kolenc
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Grajska gospoda iz raja na Krasu.pdf
ISBN
4711998054723

OPIS

Knjiga Grajska gospoda iz raja na krasu: Pivški graščini Ravne in Šilentabor bo javnosti razkrila marsikatero skrivnost do nedavno neznanih, a v svojem času pomembnih Ravenskih. Drago Kolenc je Postojnčan, ki že vrsto let raziskuje in opisuje ljudi in kraje v Sloveniji, zlasti pa na Notranjskem in Primorskem. Sprva se je v pisanju mojstril kot avtor prispevkov za Delo in Primorske novice, leta 2002 pa je izšla njegova prva knjiga Kraji, kjer je prepih doma, kjer se je posvetil Postojni in Postojnčanom. Leta 2006 je luč sveta zagledala njegova naslednja knjiga, Dober dan, Krpanova dežela, prvi opis velikega dela Notranjske po Valvasorjevi Slavi, ki je bila prevedena tudi v angleški jezik.

Obenem je županja podpisala listino, s katero Pustnemu društvu Presta dovoljuje organiziranje in potek pustnih aktivnosti po mestu. Gradivo iz seminarja mentorjev za pripravo na tekmovanje v znanju o sladkorni bolezni 2019/2020 : sobota, 21. 9.

maja, ob 19. uri v Knjižnici Bena Zupančiča Postojna.

POVEZANE KNJIGE