Fant, ti vendar zmoreš!

Fant, ti vendar zmoreš! - Antonio Ferrara | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antonio Ferrara
DIMENZIJA
11,13 MB
IME DATOTEKE
Fant, ti vendar zmoreš!.pdf
ISBN
9141367580930

OPIS

Vesoljci, pošasti, zombiji. Mladi jih obožujejo. A ne tistega med njimi. Najsi bo pravi ali nepravi zombi, Lucio je sam. Izločen. Celo sam dvomi o tem, kdo, oziroma kaj v resnici je, čustva pa mu še bolj zmede prihod Anne, ki ga še tesneje poveže s svetom mrtvih. Skozi osebna srečevanja tako z živimi kot z mrtvimi Lucio končno spozna, da ni važno, kdo ali kaj si, temveč da s tem, kar si, premagaš največji strah, strah pred življenjem, in resnično zaživiš.Knjiga o mladem fantu Luciu govori o problemih današnjih mladih, a podaja tudi upanje, da je mogoče premagati strah pred življenjem in da je mogoče resnično, polno zaživeti. K temu mladostniku lahko pomagajo odrasli. Delo izpod peresa istega pisatelja, ki je napisal knjigo Bil sem hudoben – prava baraba.

Tudi dekleta, ki imajo urejene odnose v družini, lahko zelo romantično gledajo na odnose in ne zaznajo dovolj zgodaj, da gre za posesivnost. ...

kako se oblači, kam hodi ven, s kom se pogovarjaj, saj ti potem ne zmoreš sama ... Jaz bi ti svetovala da poslušaj sebe in svoje telo. Če ti ni do tega pač ti ni.

POVEZANE KNJIGE