Dva lahko ohranita skrivnost

Dva lahko ohranita skrivnost - Karen M. McManus | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen M. McManus
DIMENZIJA
6,80 MB
IME DATOTEKE
Dva lahko ohranita skrivnost.pdf
ISBN
6163143263043

OPIS

Echo Ridge je majhno ameriško mesto. Ellery ga še nikoli ni obiskala, je pa o njem veliko slišala. Pred petimi leti je mestece postalo razvpito zaradi umora kraljice srednješolskega plesa. Še prej, pred štiriindvajsetimi leti, je od tam skrivnostno izginila njena teta. Zdaj se morata Ellery in njen brat dvojček preseliti v Echo Ridge, rojstni kraj njune matere, in živeti z babico, ki jo komaj poznata. Mesto je sicer na zunaj popolno, a skriva skrivnosti. In še preden se začne novo šolsko leto, nekdo spet razglasi sezono odprtega lova na kandidatke za kraljico šolskega plesa. Grožnje so očitno še kako resne, saj eno od deklet izgine. Ellery skrivnosti še zdaleč niso tuje. Ima jih njena mama in babica prav tako. In dlje ko je v Echo Ridgeu, bolj jasno ji postaja, da v tem mestecu vsak kaj skriva. Toda skrivnosti so nevarne – in večina jih ne zna prav dobro hraniti. V Echo Ridgeu je najvarneje prav to – zadržati skrivnosti zase.

Še prej, pred štiriindvajsetimi leti, je od tam skrivnostno izginila njena teta. Dva lahko ohranita skrivnost... če jo eden odnese v grob.

Tako lahko večino nalog, vezano na vašo podjetniško dejavnost, opravite kar iz zavetja svojega doma. Tako kot je v vseh podjetniških dejavnostih pomembno, da oklestite nepotrebne stroške, je …Beri dalje Vse pravice pridržane © 2016 - Mariborska knjižnica, Rotovški trg 2, Maribor.

POVEZANE KNJIGE