Drevo

Drevo - Tomaž Pengov | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Pengov
DIMENZIJA
11,97 MB
IME DATOTEKE
Drevo.pdf
ISBN
5941232116606

OPIS

Ob 70. obletnici rojstva legendarnega slovenskega kantavtorja Tomaža Pengova bo njegovo pesem Drevo upodobila slikarka Polona Lovšin. Drevo v štirih letnih časih: Kako drevo ljubi, kako drevo snubi, kako se zasmeje, kako zadrhti … Slikovita pesem, polna tišine in glasbe.

Priporočajo, da imate v stanovanju kar več takšnih rastlin na enem mesti, še posebej srečni številki pa sta tri in pet. Listi, ki spominjajo na kovance, simbolizirajo denar. Z avtom s ceste v drevo Trčenje pri Oplotnici je terjalo prvo smrtno žrtev na območju mariborske policijske uprave v letošnjem letu.

Compact Wired RGB Mechanical Keyboard Vsako drevo, ki se poteguje na naziv Drevo leta 2020, ima svojo edinstveno zgodbo. Vabimo vas, da glasujete za enega izmed njih.

POVEZANE KNJIGE