Cvet na reki

Cvet na reki - Kathleen E. Woodiwiss | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kathleen E. Woodiwiss
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
Cvet na reki.pdf
ISBN
8906101695048

OPIS

Osupljiva pripoved o strasti, izdaji in siloviti ljubezni izpod peresa legendarne avtorice zgodovinskih romanc Ognjevita in poštena Shemaine O'Hearn si je ustvarila vplivne in močne sovražnike, ki so našli način, s katerim so vročekrvni lepotici odvzeli ugledno življenje: po krivem jo obtožijo kraje in jo na kaznjenski ladji v verigah pošljejo v Ameriko, kjer jo bodo kot pogodbeno delavko prodali najboljšemu ponudniku.V vrvečem pristanišču v koloniji Virginija postane služkinja Gagea Thorntona, ladjedelca z otročičkom, ki potrebuje pestunjo. Kljub govoricam, da je postavni vdovec kriv ženine prezgodnje smrti, se Shemaine ne more upreti želji po skrbnem, radodarnem in skrivnostnem tujcu, ki tiho hrepeni po njej. Toda v mestecu so posamezniki, ki ogrožajo njuno cvetočo ljubezen, preko širokega oceana pa prihajajo ladje in z njimi novi zapleti.

Viri: SAŠA ORA Reka, Postojna - Mlada postojnska šahistka Ivana Hreščak je na mednarodnem ženskem šahovskem velemojstrskem turnirju Cvet Mediterana na hrvaški Reki v rog ugnala vse tekmice. Na turnirju je zadnjič nastopila z nazivom Fide-mojstrice, izpolnila je namreč pogoje za naziv mednarodna mojstrica, le pol točke pa ji je manjkalo do osvojitve prvega pogoja za naziv velemojstrice. pravico dajanja na voljo javnosti, v celotnem in najširšem možnem obsegu, kot ga predvideva in omogoča veljavni Zakon o avtorski in sorodnih pravicah, vključno z dajanjem na voljo javnosti prek računalniške mreže (vključno s prenosom ali oddajanjem avtorskega dela ali njegovih delov s sredstvi za sprejemanje in prikazovanje, med katere ... Če odkrijete kakršnokoli napako - javite na [email protected]

Visoko 31 b SI-1292 IG ID za DDV: SI87593351. Odgovorna oseba: Rok Kukovič E-naslov: [email protected] [email protected], [email protected] Kontakt: 031 397 367 Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje) Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: ii kathleen e.woodiwiss-cvet na reki kathleen e.woodiwiss-cvet na reki Najbolj brano gradivo - najpogosteje izposojeno gradivo v knjižnicah. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Mladost mine, ko cvet izgine.

POVEZANE KNJIGE