Čaščena do četrtka

Čaščena do četrtka - Catherine Bybee | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
12,90 MB
IME DATOTEKE
Čaščena do četrtka.pdf
ISBN
3950142706875

OPIS

Neveste za vsak dan - serija, ki se je v hipu zavihtela na prva mesta prodajnih lestvic! GABRIELA MASINIŽenska, ki jo preganja lastna preteklost. Prepričana je, da se pravljice dogajajo le drugim. Je elitna ženitna posrednica pri Allianceu in blesti pri delu s številkami, toda pri njenem zadnjem morebitnem klientu se nekaj ne ujema: tudi milijarder ima svoje skrivnosti. Ko Gabi zavrne ponudbo, da bi postala njegova začasna žena, jo Hunter v to prisili s ponudbo, ki je ne more zavrniti. Toda poroka s takšnimmoškim nikoli ne more uspeti ... ali pač? HUNTER BLACKWELLSamo njegov bančni račun je večji od njegove brezobzirne sposobnosti, da dobi, kar koli si zaželi. Te dni ima skriven razlog, da se, vsaj začasno, ustali – in meni, da bi mu čutna in jezikava Gabi povsem ustrezala. Toda ko se njuna poroka iz preračunljivosti sprevrže v izjemno nevarno igro, se mora Hunter odločiti, kako dolgo bo držal obljubo, da bo vselej spoštoval in varoval Gabi.

PSIHOLOGIJA psihologija otroka in mladostnika. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV. V spletnem nakupovalnem centru jemljemo varovanje podatkov naših uporabnikov zelo resno.

Nismo nedolžni. Ljubljana: Beletrina, 2019.

POVEZANE KNJIGE