Anatomija vadbe za zdrav hrbet

Anatomija vadbe za zdrav hrbet - Philip Striano | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Striano
DIMENZIJA
3,48 MB
IME DATOTEKE
Anatomija vadbe za zdrav hrbet.pdf
ISBN
6736478846254

OPIS

Bolečine v hrbtu in vratu so med našimi najpogostejšimi tegobami. Nič čudnega, saj ogromno časa presedimo, nenehno smo v stresu in telo tudi sicer neenakomerno obremenjujemo. V tem priročniku najdete odlične vaje za preprečevanje kronične bolečine in slabe drže. S predlaganimi vadbenimi programi ne boste razgibali in okrepili samo hrbta, ampak celotno telo, marsikatero vajo pa lahko naredite tudi za premor med delom. V pomoč pri vadbi vam bodo natančen opis vaj s fotografijami, anatomske ilustracije aktivnih mišičnih skupin, različice vaj z večjo ali manjšo zahtevnostjo in tudi slovarček strokovnih izrazov. o avtorju ​Philip Striano je doktorat pridobil na Newyorškem koledžu za kiropraktiko. Je strokovnjak za dravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže. V svoji ordinaciji združuje tradicionalno kiropraktično zdravljenje z uporabo sodobnih tehnologij in medicinskih dognanj. o knjigi v medijih »Bolečine v spodnjem delu hrbta in vratu so med najpogostejšimi težavami pri odraslih ljudeh in drugi najpogostejši razlog za obisk pri zdravniku, zlasti bolečine v spodnjem delu hrbta. »Sodobna družba se stara in vse več življenja preživimo sede, zato bodo tegobe v hrbtu in vratu gotovo tudi v prihodnje prizadele še več ljudi,« opozarja ameriški ​kiropraktik Philip Striano, strokovnjak za zdravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže.«Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

VADBA ZA ZDRAV HRBET poteka vsak torek od 19. do 20.

Pripravili smo sklope vaj (video prikaz) za preprečevanje in blaženje skeletno-mišičnih bolečin. Zdrav hrbet za urejen vrt - ergonomija vrtnarjenja Sezona vrtnarjenja je že v polnem teku. Še posebej v času karantene, ko imamo več časa za razmislek o tem, kam bomo kaj posadili, kako bomo uredili okolico hiše… KinVital nasveti za zdrav slog življenja.

POVEZANE KNJIGE